סל קניות

משלוח חינם בהזמנה מעל 550 ₪

כיצד נערוך את שולחן החג שלנו?

ראש השנה מגיע ואנחנו צריכים לדמיין משהו מיוחד בכדי להגדיר את השולחן שלנו כייחודי.

ראש השנה מסמל לנו התחדשות והתחלות חדשות. וזו הסיבה שאנו רוצים להביא לשולחן שלנו התחדשות לאחר חודשי קיץ ארוכים.

ההצעה שלנו היא לערוך את שולחן החג שלנו עם צבע זהב בשילוב צבעי פסטל עדינים שיתנו לנו מראה אלגנטי ותחושת חג אמתית צבע הזהב יוצר אווירה חגיגית שמתאים את עצמו לאווירת החג. אנחנו רוצים להציע לכם את סגנון שולחן החג שאנחנו מוצאים כמתאים במיוחד לשולחן ראש השנה.

 
 

אז איך נערוך את שולחן החג שלנו בגוונים של זהב?

ראש השנה זה החג שיש לנו את ההזדמנות להשתמש בצבע זהב שמסמל שולחן עשיר וחגיגי

האם נשתמש רק בצבע זהב?

זהב הוא צבע דומיננטי לכן בחרנו להוסיף לכן בחרנו להוסיף צבע פחות דומיננטי של וורוד פסטל

וכן לתת לזהב מקום של כבוד ולא להכניס עוד צבע דומיננטי נוסף שיצור לנו “בלאגן” בעין.

חשוב שהזהב יהיה במינון הנכון לדוגמא: הכוסות מעוטרים זהב רק בחלק העליון בשביל לשמור על מראה נקי

“מה עושים עם המפיות?” שאלה שאנו פוגשים אצל הרבה מהלקוחות שלנו

אז כך, בשנת 2021 איננו מסוגלים לשמוע עוד על מפיות נייר

מבחינה כלכלית, מפיות נייר זה מוצר יקר ובסופו של דבר הולך לפח.

את המראה, אין מה להשוות. ברור שאפשר “להתעצל” ולהביא מפיות נייר אבל לא נוכל להתעלם מהעובדה שאף אחד לא ישים לב לזה, מפית בד משדרת יוקרה, ביחוד שהיא תואמת למפת השולחן במשחק צבעים מתוחכם שתורם רבות לסטייל ולחגגיות.

דבר שלישי והכי חשוב זה אנטי אקולוגי מפית נייר מזהמת את הסביבה בניגוד למפית בד.

אז בואו נדבר על עיצוב והנחת המפית

לגבי הצורה אנחנו אוהבים אותה בתוך חבק מה שמוסיף אקססוריז לשולחן אבל בהחלט אפשר להניח אותה מקופלת או קשורה.

ואיפה נשים את המפית? על הצלחת? ימינה? שמאלה?

אז התרבות אומרת בצד שמאל מקופל במלבן אז אם יש ספק היצמדו לזה.

איך מסדרים את הסכו”ם על השולחן?

מזלג בצד ימין, או סכין בצד שמאל?

אנחנו אומרים שצריך תמיד לערוך עם מזלג כפול אבל זה תלוי בכמות המנות שתגישו שזקוקות למזלג

נניח שאתם מגישים כמה מנות שיאכלו בצלחות שונות אז את צריכים להתאים את כמות הסכום בהתאם לחלופת המנות

לדוגמא: כאשר אנו מגישים מנת דג ולאחריה מנת בשר נערוך מראש בעריכה כפולה

במקרה של מנות מרובות תזדקקו למרחב רב..

תמיד חשוב לשמור על מרחב מחייה לאורחים שלך לנשום, לכן נשתדל לשמור על מרחב בעריכה.

ואיך נסתדר עם הכוסות?

עדיף לבחור בכוסות קריסטל פשוטות כמו אלו המשמשות במסעדות

(התרבות אומרת שכוסות יין היו תמיד שקופות)

אבל אם כן נבחר לשלב צבע עדיף לעשות זאת בכוסות מים צבעוניות שיתאימו לצבעים של השולחן וישמרו על מראה אחיד.

התרבות בעיקר מבסס את כלליו על סיבות מעשיות בכדי להעדיף את הקשר הבין אישי על יד השולחן

חשוב לזכור שהלהב של הסכין תמיד תפנה לכיוון הצלחת בכדי להגן על האורח

הסכין תהיה בצד ימין ואילו המזלג בצד שמאל מכיוון שאלו הם הידיים בהם הם אמורים להיאחז בעת חיתוך האוכל

כך גם לגבי הכוסות שיהיו בצד הימני העליון בכדי להקל על נטילתן והגשתן.

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות
      חישוב משלוח
      לעדכן קופון
      דילוג לתוכן